Om TaskCamp

Dagens digitale verden forandrer seg fort, og det er ikke alltid lett å følge med i tiden. Det er der TaskCamp kommer inn for å hjelpe deg på veien. TaskCamp AS er et ungt selskap som ble startet opp i 2010, og vi har som visjon å være best på å hjelpe til med administrasjon- og kommunikasjonsverktøy.

Det er mye tid som går tapt på dårlige nettløsninger der ute, og ofte er det informasjon som ikke ender opp der den skal. Dette jobber vi hardt for å få bukt med. Vi ønsker en effektiv og produktiv kunde som et resultat av vår IT-løsning.

Vi har vært heldig nå og fått plass på den store serverparken på Hamar, og dette vil øke vår kapasitet til å drive uttallige systemer både nasjonalt og internasjonalt.

Vi har som hovedfokus å hjelpe bedrifter som driver med internettmarkedsføring med å effektivisere kommunikasjonen internt og eksternt. Det ene følger det andre, og man må starte et sted. Vi tilhører en stadig voksende digitalisert verden, og vi er en del av et crowdsourcing-samfunn. Det vil si at vi kan føle at det er riktig å outsource noen av oppgavene som vi tar for at det skal bli kostnadsbesparende for alle parter involvert. Vi sier ikke at det er enten eller når det kommer til outsourcing av oppgaver, men at det vil være både og.

Hedmark vil kunne stryre processer på internet for mange kunder

Her fra Hedmark vil vi kunne styre store prosesser på internett for mange kunder, og det vil være enkelt for oss å ha plass til mange systemer. Dette gjør oss rimeligere i pris enn de som sitter «hands on» med IT-systemer der ute. Vi utvikler en plattform som alle kan bruke, så er det opp til bedriftene å drifte dette på best mulig måte. Vi stiller opp med god brukerstøtte og support når det trengs, og hvis det er noen spørsmål vil vi kunne stille opp døgnet rundt.
Vi mener vi har vært heldige helt siden vi kom opp med ideen, og vi har jobbet hardt med å få på plass nok dyktige folk til å hjelpe oss. Det ble enda bedre da vi fikk et stort stipend fra Innovasjon Norge. Det hjalp oss virkelig med å ta de neste stegene, og da Hamar kommune ga oss en del av en inkubator og en serverplass var det enda et steg i riktig retning.

Om det er snakk om informasjonsflyt og kompetanse, så mener vi at det er dette som skal være hovedfokus ved utvikling, og derfor vil vi gjerne ha flere med på laget. Enten det er kunder, samarbeidspartnere eller ansatte. Vi er i en vekstfase, men det er fortsatt en oppstartsbedrift. Føler du at du er ute etter noen nye utfordringer og har lyst til å bli med på noe helt nytt, så kan TaskCamp være stedet for deg. Du vil være en del av oppstarten til det som ser ut til å bli en stor aktør i Norge nå.

Det er en spennende tid i vente for oss, og vi går med hodet først i alt vi møter. Det vi trenger er flere kloke hoder som kan hjelpe oss på veien. Nå har vi lokaler nære rådhuset hvor vi har god kontakt med det offentlige og resten av næringslivet. Der høster vi mye kunnskap fra andre som driver gründerbedrifter. Dette ser vi på som et ekstra stort pluss i vår utvikling. Vi tar alt vi kan få av hjelp og rådgivning.

Mange bedrifer som må digitaliseres

Det er mange bedrifter som må digitaliseres for å holde hodet over vann, og det er for disse bedriftene vi er til for. Vi stiller opp for de som trenger en ny måte å tenke på, og som tar tak i utfordringene tiden bringer. Det vil være en stor fart i markedet på internett, og det lønner seg å følge med i timen for ikke å havne bakpå.

Vi vil gjerne komme i kontakt med andre gründere som holder på med internettmarkedsføring eller andre kommunikasjonstjenester på nett. Det vil være en fordel for oss om vi har flere samarbeidspartnere å jobbe med, for på den måten kan vi dekke et større marked med våre tjenester.

Det er viktig for oss å ha kompetente mennesker med på laget, og hvis det er noe du kan som ikke vi kan, så må du ikke nøle med å si i fra til oss. Vi setter pris på den hjelpen vi kan få, og hvis du trenger noe av oss, så kan vi også hjelpe deg. Vi lager kreative mashups på internett hvor alle kan lære av hverandre for å tilby sine kunder det beste som finnes av nettbaserte kommunikasjonsverktøy.

Gå internasjonalt med våre produkter

Vi håper på å gå kunne gå internasjonalt med våre produkter etter hvert, men vi mangler fortsatt en god kapital eller investorer som tør å satse på oss. Vi har bevist at vårt produkt er bra, men så handler det om timing og å finne det rette markedet.
Vi har blitt invitert på flere messer og konferanser rundt i Europa og i Silicon Valley, og der kommer vi i kontakt med mange som sitter i samme båt som oss. Vi lærer mye av å treffe mange nye mennesker, og vi kommer alltid smartere tilbake.
Det er et mål for oss å klare og komme oss ut på det internasjonale markedet etter hvert, og det er der vår ambisjon ligger. Derfor trenger vi din hjelp som kunde, partner eller investor. Ta kontakt med oss for en samtale i dag, så ser vi hva vi kan få til sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>